Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir layihamdır. Bu tasar çizim, ekseri her seviyede doğrultu değalışveriştiren bir kol açılı iniş ve merdiven muhtevaerir ve sıkı yahut sıkziya alanlarda yerın vergili bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Yangın kapılarında evgin durumlarda dâhilen autarı doğru akım nutuk konusu başüstüneğu bâtınin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve nutuk konusu harekete onay vermesi gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye geçim ve orantılı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın kapıları üzere bina güvenliği düşünceının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, felakete dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna kızılınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Ancak, yangın kapısı vandözları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, şık fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler faik fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir nokta da, nitelikli bir yangın kapısının elan ali bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında henüz uzun müddet dayanır ve elan az yangın kapısı tamir gerektirir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara normal olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara makul şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın kapısı, dışarı doğruca açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak yoklama şeşna allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliısıra firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu tür yangın merdiveninin esas özelliği kompakt ve yerden tutum sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven onat bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar veya estetik düşünceların bir faktör olduğu binalar bağırsakin müsait hale getirir.

Report this wiki page